Gebruik Prostaformula dagelijks voor een gezonde werking op uw prostaat!

Voor het behoud van een gezonde prostaat

Gebruik Prostaformula dagelijks

Voor een optimale werking gebruikt u dagelijks 2 capsules Prostaformula, neem in met voldoende water.

Behoud een gezonde prostaat

Gebruik Prostaformula in combinatie met een gezonde leefstijl voor een gezonde prostaatfunctie.

Natuurlijke werking Prostaformula

Prostaformula is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten met een krachtige werking

Gebruik Prostaformula dagelijks voor een gezonde werking op uw prostaat!

Dagelijks gebruik van Prostaformula geeft u een gezonde prostaat en helpt prostaatklachten en prostaatproblemen verminderen en voorkomen. Het gebruik van Prostaformula zorgt voor een continue positieve werking op uw prostaatfunctie. Prostaformula heeft een remmende werking op de groei van de prostaat en verbeterd de prostaatfunctie.

Daarnaast heeft Prostaformula een werking als anti-oxidant en vervuld daarmee een beschermende werking in het lichaam en de prostaat. Prostaformula kan dagelijks gebruikt worden gedurende een lange periode achter elkaar, zo behoud u een gezonde prostaat en voorkomt u prostaatklachten en prostaatproblemen.

Gebruiksadvies voor een optimale werking van Prostaformula

Gebruik voor een optimale werking van Prostaformula dagelijks 2 capsules. Gebruik bij de inname van de Prostaformula capsules voldoende water zodat Prostaformula direct wordt opgenomen en zijn werking kan doen. U kunt Prostaformula zolang gebruiken als u wilt dat de krachtige werking aanhoud en u een gezonde prostaat behoud.

Wilt u tijdelijk stoppen met het gebruik van Prostaformula? Dan kan dit natuurlijk, de effectieve werking van Prostaformula zal dan minder kunnen worden. Wilt u weer een optimale werking van Prostaformula op uw prostaat? Dan kunt u weer dagelijks 2 capsules gebruiken, u kunt ook dagelijks 1 capsule gebruiken ter ondersteuning wanneer u merkt dat uw klachten verminderd zijn.

Advies voor het behoud van een gezonde prostaat

Naast het gebruik van Prostaformula heeft een gezonde leefstijl ook een positieve werking op de gezondheid van uw prostaat. Hieronder volgen een aantal adviezen die bijdragen aan een gezonde prostaat.

  • Beweeg voldoende
  • Alcohol met mate
  • Niet roken
  • Drink veel water
  • Gebruik soja producten
  • Gebruik regelmatig vis en noten
  • Gebruik met mate koffie en thee
  • Gebruik met mate pittige specerijen

Gebruik Prostaformula voor een gezonde prostaat

Prostaformula dient gebruikt te worden voor behoud en bereiken van een gezonde prostaat. Daarnaast kan Prostaformula gebruikt worden om prostaatklachten en prostaatproblemen te verminderen en te voorkomen. Gebruik dagelijks 2 capsules Prostaformula voor een goede werking op uw prostaat. Wij adviseren de aanbevolen dosering niet te overschrijden. De werking van Prostaformula op uw prostaat zal niet krachtiger worden wanneer u meer dan 2 capsules per dag gebruikt. Prostaformula is geschikt voor volwassen mannen. Houdt Prostaformula buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Prostaformula? Neem dan contact op met uw arts.